Ophaal- & brengservice vanaf vliegveld en haven

4,9/5,0

Wanneer je op vakantie bent in Rhodos, realiseer je al gauw dat je een auto nodig hebt om overal op het eiland te komen. De meeste bezienswaardigheden op het eiland Rhodos liggen ver van elkaar. Hierdoor is het erg handig om een auto te huren wanneer je het eiland gaat verkennen. De autoverhuurbedrijven hebben verschillende auto’s waar je uit kan kiezen voor verhuur. Om het verhuren van een auto makkelijker te maken zijn de auto’s verdeeld onder zogenaamde klassen of groepen. Groep A auto’s zijn de goedkoopste auto’s die je kunt huren. Daarnaast heb je Groep B, C, D en zelfs E auto’s. Wij beschrijven hier de meest verhuurde auto’s op Rhodos. Deze keuze is natuurlijk heel persoonlijk en zal niet voor iedereen hetzelfde zijn. Voor de actuele totaal aanbod klik hier.

1. Toyota Aygo
De nummer 1 meest verhuurde auto op Rhodos is de Toyota Aygo. De Toyota Aygo valt onder de groep A klasse. Hiermee is de Toyota Aygo ook de meest voordelige auto die je kunt huren op Rhodos. De Toyota Aygo is een kleine auto met 4 zitplaatsen en 5 deuren. Deze auto is handgeschakeld en voorzien van Airco. Super handig natuurlijk met het warme weer op Rhodos. De auto is gemakkelijk te parkeren door zijn formaat en rijdt op benzine. Hierbij de link naar de Toyota Aygo.

2. Volkswagen Polo
De Volkswagen Polo is de op één na meest verhuurde auto op Rhodos. De Volkswagen Polo is een groep B auto. De auto is comfortabeler en luxer dan een groep A auto. De auto is ook iets ruimer van binnen en is voorzien van een airco. De Volkswagen Polo van groep B klasse rijdt op benzine. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een Volkswagen Polo die rijdt op diesel. Deze auto valt dan onder groep C klassen en kost iets duurder. Huur via hier de Volkswagen Polo.

3. Fiat 500 Cabrio
Wanneer je op vakantie bent in een warm land en je een auto wilt huren om alle bezienswaardigheden te ontdekken, is het ook wel lekker om dit in een stijlvolle Cabrio te doen. De Fiat 500 Cabrio is dan ook een erg gewilde auto op Rhodos. De auto valt onder groep D en kan best prijzig zijn ten opzichte van bijvoorbeeld een groep A auto. Echter is de beleving op vakantie in Rhodos geheel anders met een Cabrio. Veel jonge toeristen kiezen daardoor voor 1 van de 2 cabrio wagens die wij aanbieden. Een iets goedkopere variant is de Peugeot 108 Cabrio. Deze auto valt onder groep C en is iets goedkoper dan de Fiat 500. De cabrio’s zijn 2 deurs, handgeschakeld en voorzien van airco. Via deze link kun je direct de Fiat 500 huren bij ons.

4. Nissan Note
De Nissan Note is een ruime auto. Veel gezinnen huren daarom ook de Nissan Note. Er is genoeg ruimte voor je bagage en voor je kinderen met kinderzitjes. Ook deze auto is voorzien van airco en is 5 deurs. De auto is handgeschakeld en rijdt op benzine. Via deze link kun je gemakkelijk de Nissan Note huren.

5. Fiat Doblo / Volkswagen Caddy
De grootste auto die wij kunnen aanbieden is de Fiat Doblo of de Volkswagen Caddy. Beide auto’s hebben 7 zitplaatsen en worden vaak gehuurd door grote vriendengroepen. De auto’s zijn 5 deurs en rijden ook benzine. Ook zijn de auto’s voorzien van airco. Bij grotere groepen van 7-8 personen raden wij aan om 2 auto’s van groep A klassen te huren. Wil je een Fiat Doblo huren? Klik dan hier.